Kom ons bezoeken

op het Batibouw Salon op standnummer 11-406

Hier vindt u de culinaire wereld van AEG

Probeer onze heerlijke recepten uit of reserveer een kooksessie, om van echte chefkoks te leren hoe eenvoudig het bereiden van lekker eten is.

ProCombi - De zachte kracht van stoom

Professionele koks gebruiken vaak een combinatie van stoom en hetelucht. Deze combinatie zorgt voor superieure resultaten alom, met zacht, mals
voedsel en een krokante korst aan de buitenkant. Het bespaart u bovendien ook tijd. De AEG ProCombi Stoomoven is beschikbaar als standaardoven of compacte oven – dus,net zoals een professionele kok kunt u thuis perfecte resultaten bereiken.

U kan de AEG ProCombi oven ook gebruiken als traditionele oven om te bakken, grillen, slow cooking,... Het opent werkelijk een wereld van
mogelijkheden.

MaxiKlasse™ - Meer ruimte voor perfecte
resultaten

De AEG MaxiKlasse™ oven heeft een extra grote capaciteit van 74L – de grootste capaciteit voor een standaardoven, met maar liefst negen niveaus. Met meer ruimte en ThermicAir, het nieuwe heteluchtsysteem, wordt de warmte gelijkmatig verspreid naar ieder hoekje van de oven. Dit zorgt voor een perfecte, gelijkmatige bereiding en telkens weer een overheerlijk krokante korst.

MaxiKlasse™ beschikt ook over een vleesthermometer. Dit extra hulpmiddel zorgt ervoor dat u perfectie kunt bereiken door de exacte kerntemperatuur diep binnenin uw gerecht te meten.

Opdat u optimaal gebruik kan maken van de grotere ovenruimte beschikt de MaxiKlasse™ over de MaxiTray™, 20% groter dan een standaard bakschaal. Ook het glazen venster van de ovendeur is groter, zodat u het kookproces perfect in de gaten kan houden.

ProCombi - een complete smaakervaring
De ProCombi-oven levert perfecte smaak, aroma en textuur door zowel stoom als hete lucht te gebruiken. Een perfect propere oven, klaar voor gebruik, elke keer dat u kookt

Met de ProCombi-stoomoven kunt u elke maaltijd in een perfect propere oven bereiden. Vul het waterreservoir bij en activeer de stoomreinigingsfunctie.

Meer info op aeg.be