10.000 mensen smaken de vtmkoken.be app

woensdag, 28 september, 2011 - 11:57

Dat wil zeggen dat er 10.000 gourmands dagelijks via hun smartphone of tablet-pc op zoek gaan naar kookinspiratie. Maar liefst 6685 bezitters van een iPhone of iPad zetten de vtmkoken.be app op hun gadget, en 3585 Android-gebruikers testten de app uit.

Hoe de app juist werkt? Dat zetten wij graag nog eens voor jou op een rijtje:

  • Download de app gratis in de App Store of Android Market.
  • Open de app, en maak keuze uit de verschillende opties: ontdek de BBQ-special, doe mee aan de wedstrijd, of zoek in álle recepten van vtmkoken.be.
  • In de zoekfunctie kan je zoeken per chef, tv-programma of gewoon waar je zin in hebt, bijvoorbeeld ‘brownies’.
  • Dan krijg je een lijst met mogelijke recepten, vaak mét video. Open het recept naar keuze, en hier kan je kiezen om de video te bekijken, de ingrediëntenlijst te raadplegen of het recept stap voor stap uitgelegd te krijgen.
  • Voor iPhone-gebruikers is nog een vernuftig snufje ingebouwd: tijdens de stappen hoef je enkel met je hand voor het scherm van links naar rechts te bewegen om de volgende stap te zien. Geen vuile vingers dus op jouw kostbare speeltje!
  • In de app kan je ook recepten consulteren die je eerder op vtmkoken.be of in de app zelf bewaard hebt, en handige boodschappenlijstjes laten aanmaken van de recepten die je graag wilt klaarmaken.

Wil jij de 10.001ste download op jouw naam? Ga dan snel naar de App Store of Android Market.

Laat elke dag smaken!

Benieuwd naar meer mobiele apps van VMMa? Download ze...