40 meter boven de grond dineren
Vanaf juni kan je met 'Dinner in the Sky' veertig meter boven de grond genieten van een gastronomisch diner. Het concept ontstond vijf jaar geleden en strijkt na grote steden zoals Sydney, Toronto, Kaapstad en Rio de Janeiro ook neer in onze hoofdstad. Elke dag trakteert een andere Brusselse sterrenchef 22 gasten op een lunch en twee uitzonderlijke diners. De zeven chefs zijn Yves Mattagne van SeaGrill, Lionel Rigolet van Comme Chez Soi, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt, Patrick Vandecasserie van La Villa Lorraine, David Martin van La Paix, Giovanni Bruno van Senzanome en Luigi Ciciriello van La Truffe Noire. Het evenement vindt plaats op vier symbolische plaatsen: het Paleizenplein (van 4 tot 10 juni), het Atomium (van 11 tot 17 juni), de esplanade van het Jubelpark (van 18 tot 24 juni) en Ter Kamerenbos (van 25 juni tot 1 juli). Reserveren voor deze culinaire luchtdoop kan vanaf vandaag 12 uur.