Al dansend lunchen tijdens Lunch Beat

maandag, 21 mei, 2012 - 14:45

Het concept van Lunch Beat is simpel. Tussen 12 en 13 uur ’s middags kom je samen met vrienden en collega’s om te genieten van een gezonde lunch, begeleid door opgewekte beats. 

De Zweedse bedacht het concept van Lunch Beat al in de zomer van 2010. Samen met enkele vrienden kwam ze samen in een ondergrondse garage. Het concept werd al snel opgepikt door de media en zo groeide Lunch Beat uit tot een internationaal concept. Er werd al gedanst in Parijs, Manchester, San Fransisco en Porto. En nu is België aan de beurt. 

Onder toezicht van oprichtster Molly Ränge werken radiopresentator Bart Van de Vel, ondernemer Rayes Lemmens en manager Filip Waegemans de eerste Vlaamse editie van Lunch Beat uit. Op maandag 4 juni is het zo ver. Tussen 12 uur en 13 uur ’s middags kan je tijdens de lunch een uurtje ‘los gehen’ op het MAS in Antwerpen. DJ Vinyard zorgt voor de muziek. 

Praktisch:
Tickets kosten 10 euro (inclusief gezonde lunch en alcoholvrije drankjes) en kunnen gereserveerd worden vanaf 22 mei. Meer informatie vind je op de website van het MAS.