Balls & Glory wint internationale prijs én opent nieuwe zaak in Antwerpen

vrijdag, 4 oktober, 2013 - 13:21

Woensdag 3 oktober won Balls & Glory een prestigieuze award, de internationale Golden Palm voor innovatiefste restaurantconcept, uitgereikt door de Leadersclub International. Balls & Glory kwam vorig jaar als beste Belgische inzending uit de bus en vertegenwoordigde ons land dan ook gisteren op de internationale uitreiking, die voor het eerst plaatsvond in Antwerpen. Ons Belgische gehaktballenconcept nam het op tegen andere ideeën uit Frankrijk, Duitsland, Rusland, Oekraïne, Zwitserland en Turkije. 

Het winnende concept van Balls & Glory in een notendop
Bij Balls & Glory smul je van een originele versie van het vogelnestje: in plaats van een hardgekookt ei vind je een smeuïge vulling vol seizoensgebonden en lokaal lekkers in je gehaktbal. Die kun je meenemen on the go, of je schuift mee aan de lange tafel en geniet van je gehaktbal op een bedje van verse stoemp of sla met de lekkere Balls & Glory-sauzen erbij.

Balls & Glory Antwerpen
Balls & Glory trekt ook naar Antwerpen, zo kondigde Wim Ballieu gisteren aan. Van de gehaktballen gevuld met lekkers zal je tegen eind november kunnen smullen in de Markt van het Felix Pakhuis – vlakbij het MAS. De werken zijn volop bezig. De precieze datum volgt.