Claudia kookt voor Nest

woensdag, 12 oktober, 2011 - 11:53

Elk ingrediënt is zorgvuldig overwogen, elk gerecht is perfect gebalanceerd en de afwerking zal menig beroepskok doen blozen. 
Waar zit hem dan nog het verschil met recepten van professionele chefs? Claudia maakt de dingen nooit moeilijker dan ze zijn. Koningskrab met tomaat en bieslook. Perfect. Tartaar van zalm met broccoli, prei en bloemkoolcoulis. Niet moeilijk te maken, maar de afwerking ziet er prachtig uit. Bladerdeeggebak met pompoen. Eenvoudig van ingrediënten, maar o zo lekker. Voor deze recepten hoef je geen ingewikkelde kunstjes te kennen, liefde voor lekker eten volstaat.

Het woord hobby associeer je met ontspanning en plezier. Deze Nest Special zal je dat twee keer bezorgen: tijdens het koken, en als je de reacties van uw gasten ziet.

Te koop vanaf 14 oktober in elke krantenwinkel voor € 7,95.