Cube3: opnieuw dineren met uitzicht op Brussel

woensdag, 24 april, 2013 - 15:42

Ditmaal zal het tijdelijke restaurant gevestigd zijn op het dak van de IT Tower in de Brusselse Louizalaan, niet minder dan 103 meter hoog. Cube3 zal opgebouwd worden uit houten latten die verlicht worden met led-lampen, wat ervoor zorgt dat het restaurant de uitstraling krijgt van een gezellige cocon.

Het restaurant is open van 8 mei tot 25 augustus en biedt plaats aan zo'n 25 gasten. De maaltijden die er geserveerd worden zijn van hoog niveau, want verschillende sterrenchefs zullen er achter het kookfornuis staan. Sanghoon Degeimbre van het restaurant L'Air du Temps mag alvast de spits afbijten. Verdere namen zijn nog niet bekend.

De kok van dienst zorgt niet alleen voor de culinaire ervaring maar eveneens voor de muzikale omkadering, want hij mag de playlist samenstellen van de nummers die die avond in het restaurant zullen worden gedraaid. Voor een lunch betaal je 250 euro per persoon (inclusief wijn) en voor een diner 275 euro. Na Brussel reist het restaurant verder naar onder andere New York, Istanbul, Rome en Tokio.

Wil je zeker zijn van een plaatsje in dit unieke kader ? Dan kan je weldra reserveren via de officiële website van Cube3.