Culinaria 2015: een niet te missen culinaire belevenis!

dinsdag, 5 mei, 2015 - 12:28

Culinaria is het evenement bij uitstek voor wie houdt van lekker eten. Op het programma staan workshops, demonstraties, lezingen, een gourmet markt en natuurlijk de chefs met hun creaties. Leren, luisteren en proeven, er is dus voor elk wat wils.

 

 

Deze keer kiezen ze als thema: Het Belgium Effect. Het wadde? Het Belgium Effect, inderdaad. En terecht. De laatste jaren is ons landje langzaamaan uitgegroeid tot een culinair mekka. Bovendien hebben we verschillende chefs, die in het buitenland geroemd en geprezen worden. Daarom was het de hoogste tijd om al deze chefs in de kijker te zetten. En dat gebeurt op Culinaria. Elke avond is er namelijk keuze uit twee negengangenmenu's met creaties van verschillende chefs. 

 

 

Het lijstje met chefs oogt dan ook indrukwekkend. Bart De Pooter, Benoit Dewitte, Broes Tavernier, Joost Arijs, Pierre Marcolini, Sang Hoon Degeimbre, Yves Mattagne, Gert De Mangeleer... Zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Het zijn allemaal chefs met ervaring op hoogste sterrenniveau. Dat Culinaria ze allemaal kon verzamelen op één evenement is dan ook hoogst uitzonderlijk.

 

Praktische info:

Het evenement gaat door in Tours & Taxis, Brussel. Het vindt plaats van woensdag 6 mei tot en met zondag 10 mei. Meer info over de tickets vind je hier