‘Culinaria on tour’: De Nocturnes van de Zavel / Win sterrengerechten

maandag, 18 november, 2013 - 17:00

Na een uitstap naar Knokke in augustus, trekt de ‘Pure Street Tour’ van Culinaria naar de Nocturnes van de Zavel. Kunst en gastronomie behoren tot het DNA van deze Brusselse wijk. Vier dagen lang staan 16 chefs er in de schijnwerpers en bereiden er hun beste gerechten volgens het thema. Net zoals in de vorige editie dragen de studenten architectuur en grafische vormgeving hun steentje bij om de hele Zavelwijk aan te kleden. Zij geven de keukens en bars een totaal nieuwe look en richten het plein in met surrealistische kunstwerken. Verder staan er muziek en een bar op het menu. Het worden beslist vier hoogdagen op gastronomisch en artistiek gebied.

Chefs die we mogen verwachten zijn: Julien Burlat (Dôme), Pascal Devalkeneer (Le Chalet de la Forêt), Sang Hoon Degeimbre (L’Air du Temps), Benoit & Bernard Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte), Yves Mattagne (Sea Grill), Stefan Jacobs (Va doux vent), Clément Petitjean (La Grappe d'Or),…

Tot 21 november kan je op de Culinaria Facebookpagina deelnemen om 4 surrealistische degustaties voor twee personen bereid door sterrenchefs en een glas champagne per persoon te winnen.

PRAKTISCHE INFO

Adres:     De Zavel
                1000 Brussel

Data en openingsuren:

  • Donderdag 28 november 2013: 19 - 23 u.
  • Vrijdag 29 november 2013: 19 - 23 u. 
  • Zaterdag 30 november 2013: 12 - 23 u.
  • Zondag 1 december 2013: 12 - 17 u.

Toegang en prijs:

Dit evenement is voor iedereen gratis toegankelijk. Bezoekers betalen voor consumpties aan de bar en de gerechten van de chefs.
Prijs: 8€/gerecht ter plaatse.

www.culinaria2013.com