De culinaire tram 'Tram Experience' blijft door Brussel rijden

donderdag, 5 september, 2013 - 09:03

In 2012 was dit succesvolle project zonder twijfel het belangrijkste evenement van Brusselicious. Dit jaar wordt de Tram Experience nog aantrekkelijker en nog lekkerder.

Dit jaar worden de Brusselse sterrenkoks in de kijker geplaatst. Tijdens een enkele maaltijd kunnen de gasten de keuken van twee chefs en één patissier of chocolatier ontdekken.
Lionel Rigolet, peter van de Tram Experience 2013
De vermaarde Chef van het mythische restaurant Comme Chez Soi, Lionel Rigolet, heeft het peterschap van de Tram Experience op zich genomen en staat ons bij met zijn deskundigheid en weloverwogen adviezen. Hij draagt ook zijn steentje bij aan twee menu's tijdens de eindejaarsperiode.
Nieuwe chefs voor elk seizoen
Brussel is rijk aan culinair talent met zeer uiteenlopende stijlen en invloeden. Zich beperken tot een handjevol koks zou dus jammer zijn. Elk seizoen wordt het menu gecreëerd door een nieuw team van sterrenkoks, volgens het principe van de quatre-mains-keuken. Eén kok staat in voor de hapjes en het voorgerecht, terwijl de andere het hoofdgerecht verzorgt. En om de zes weken worden de rollen omgedraaid. Ze worden telkens door een chocolatier of patissier versterkt. Van 3 september tot 8 december zorgen chefs Kamo Tomoyasu van restaurant Kamo en Giovanni Bruno van Senzanome voor de onvergetelijke culinaire rondrit door Brussel. 

Voor meer info, ga naar Visit Brussels >>>