En wat die pot schaft? Zowel klassieke Vlaamse gerechten als lichte maaltijden en buitenlandse schotels, verrassende combinaties en lekkere dessertjes:
Maandag 11/02
Creatief met restjes: Toatjespap met een gepocheerd ei en spekkaantjes.
Dinsdag 12/02
Let’s go classic: Gegrilde pladijs Dyonaise met spinazie.
Woensdag 13/02
Lekker met een korstje: Havermout pannenkoeken.
Donderdag 14/02
Letten op de lijn: Gerookte zalmcakejes.
Vrijdag 15/02
We gaan vreemd: Moambe met kip.
Maandag 18/02
Creatief met restjes: Kip met yoghurt en munt.
Dinsdag 19/02
Let’s go classic: Steak champignon.
Woensdag 20/02
Lekker met een korstje: Gezonde appelcake.
Donderdag 21/02
Letten op de lijn: Papje van havermout met peren en chocolade.
Vrijdag 22/02
We gaan vreemd: Sardines met couscous en hummus.