De VTM Koken Feestmenu Planner

donderdag, 13 december, 2012 - 11:14

Geen zorgen, geen stress! Want nu kan je in enkele muisklikken jouw ideale feestmenu samenstellen met de handige Feestmenu Planner van VTM Koken!

Hoe gaat het in zijn werk?
Selecteer enkele parameters: jouw favoriete chef, een ingrediënt dat je graag wilt gebruiken, jouw budget... Dan krijg je meteen een heerlijk menu voorgesteld, dat je nog naar believen kan aanpassen. Ben je helemaal tevreden over het menu? Dan kan je meteen een mooie menukaart om op jouw feesttafel te zetten, een stap-voor-stap handleiding om de gerechten klaar te maken én een handig boodschappenlijstje afprinten.

En er is meer, want we hebben ook alvast enkele menusuggesties voor jou gemaakt: bijvoorbeeld één voor onze vegetarische vrienden, een keukenklunzenmenu of lekker voor de kinderen. Voor een heel deel van de feestgerechten zocht onze ‘Ontkurkt’ wijnman Frank Vanderauwera een perfect bijpassende wijn uit. Via deze wijntips kan je meteen doorklikken naar de wijnhandelaar of supermarkt waar de wijn te verkrijgen is. Tenslotte vind je onderaan op de pagina ook nog een heleboel kooktips, van het bereiden van een kreeft tot een mooie feesttafel dekken.

VTM Koken wenst jou heel erg smakelijke en stressloze feestdagen toe!

Naar de Feestmenu Planner >>>