Dit weekend Street Food Festival in Gent

Dit weekend Street Food Festival in Gent
vrijdag, 29 juni, 2012 - 17:04

Deze zomer pakken ze uit met een vernieuwd concept. Eetavontuur brengt de wereld op je bord en breidt hun aanbod van Thaise gerechten niet alleen uit met andere wereldkeukens, ze maken er een heuse belevenis van.

Met de Singaporese Hawkers centers als model, kan je er genieten van authentieke Indische, Thaise, Vietnamese, Maleisische en Mexicaanse streetfood gerechten. Van Vietnamese Bun cha over Som tam Thai naar Ceviche en Guacamole tot Beef Rendang en Kip Tandoori, schuif aan bij “De Langste tafel” van Gent, waaraan 100 mensen samen kunnen zitten. Er valt natuurlijk veel meer te beleven...

Koffiehuis Café Labath staat in voor zintuigprikkelende koffie in onze koffiecorner, Foodphoto maakt speciaal voor de gelegenheid een eigenzinnig kookboekje en brengt heerlijk gebak, en biologische wijnhandel les Trésors biedt een waaier aan wijnproducten. Neem een kijkje in de Eetavontuur pop-up kookwinkel met homemade currypasta’s en het essentiële kookmateriaal. Of laat je verrassen door onze mobiele kookboekenbibliotheek. Op geregelde tijdstippen lopen er gratis (kook)workshops Oosters koken (Eetavontuur), koffiebranden (Café Labath) en wijnproeven (Les Trésors).

Heb je genoeg van al dat culinair geweld ? Laat je dan meeslepen voor een deugddoende massage, een denderende Bollywoodfilm of een stomende karaokesessie….

Geen tijd dit weekend? Je kan ook nog gaan proeven in het weekend van 3 tot 5 augustus en 30 augustus tot 2 september.

Alle info vind je op de website van Eetavontuur.