Evi Hanssen host Mijn Popup-restaurant! in 2014

vrijdag, 15 november, 2013 - 20:22


Pop-uprestaurants zijn hot. Wout Bru heeft LO, Sofie Dumont opent Sofie, Gert De Mangeleer zal Yellow gaan runnen: iedere chef met naam opent vandaag de dag zijn eigen pop-up. Het tijdelijke en exclusieve karakter laat de chefs toe om volop te experimenteren met food en beleving, om creatiever te zijn aan het fornuis. En voor mensen die graag uit eten gaan, is het zonder meer spannend om op een bijzondere locatie in een uniek kader culinair loos te gaan.

Mijn Pop-uprestaurant! gaat mee in deze trend en bouwt in het voorjaar een pop-uprestaurant in 5 Vlaamse steden. De kandidatenduo’s bepalen zelf de inrichting en baten het tijdelijk restaurant uit volgens hun eigen culinair concept. Naar goede traditie kan de kijker ter plaatse gaan eten én mee bepalen welk pop-uprestaurant het beste is. Het kandidatenduo dat als winnaar uit de bus komt, ontvangt 100.000 euro!

Evi Hanssen zal Mijn Pop-uprestaurant! presenteren. Met veel goesting, want zij volgt graag de nieuwe trends die te maken hebben met culinair genot. Koffiebars, soepcafés en wasbars kennen voor haar geen geheimen en ze staat altijd klaar om een nieuw eetadres met een uniek concept uit te proberen.

Evi opent dan ook met enthousiasme de zoektocht naar kandidatenduo’s: “Deelnemen aan Mijn Pop-uprestaurant! is een leuke manier om de eigen creativiteit te toetsen bij het publiek en om te proeven van het horecaleven. Bovendien mag het allemaal wat gekker en laat een pop-up toe om een origineel concept uit te werken dat perfect past bij de setting en de sfeer van de stad.”

Vanaf nu kan je de oproeptrailer van Mijn Pop-uprestaurant! bekijken bij VTM en via deze link. Het deelnemingsformulier is te vinden op vtm.be