Festivalkost met sterallures op Tomorrowland

Festivalkost met sterallures op Tomorrowland
maandag, 2 juli, 2012 - 13:55

Een eigen bakkerij op DreamVille

 Met 35.000 gasten die vier nachten op DreamVille blijven overnachten kon een eigen warme bakkerij eigenlijk niet ontbreken. Tomorrowland zocht en vond een heus bakkersteam dat dagelijks zal zorgen voor het kneden en bakken van eigen geheel verse stokborden. Terwijl de bezoekers na een lange festivaldag terugkeren naar DreamVille, staat het bakkersteam in de bakkerij op de camping al volop achter de kneedmachine en de grote broodoven, om tegen 8u ’s morgens voor de vroege vogels vers krakend stokbrood te kunnen serveren.  Nooit gezien op een festival.

Sterren op Tomorrowland

Maison Bru met zicht op de mainstage

Vorig jaar bood Tomorrowland aan alle bezoekers de mogelijkheid om in samenwerking met topchef Wout Bru te genieten van een topgerecht, geserveerd door een kelner met een glas wijn in een uniek kader, alles mét zicht op de mainstage. Het werd een overdonderd succes met meer dan 1.000 gasten gedurende de 3 dagen. Ook dit jaar zal het restaurant opnieuw worden opgetrokken, en werden er drie nieuwe gerechtjes speciaal voor het festival ontwikkeld.

Roger van Damme in een peperkoekenhuisje

Aan de andere kant van het Tomorrowland terrein krijgt topchef Roger Vandamme (Het Gebaar), in een echt peperkoeken huisje zijn eigen restaurant tijdens de drie dagen van het festival. Hier zal hij een speciaal voor Tomorrowland gecreëerd nagerecht bereiden.

3 sterren diner op een geheime locatie?

Een 3 Michelin sterren topchef zal een volledig 7 gangen menu inclusief wijnen, op een unieke locatie op het festival komen bereiden. Acht lekkerbekken zullen de kans krijgen om deze unieke ervaring te winnen, inclusief 8 felbegeerde Full Madness Combi kaarten voor het festival. De winnaars krijgen een mooi gedekte tafel in het midden van de natuur en krijgen het summum van gastronomie geserveerd. De exacte inhoud van deze wedstrijd wordt nog even in een grote kluis bewaard en zal op zaterdag 7 juli worden bekend gemaakt op tomorrowland.be

Cocktails van de meester

Sinds de geboorte van Tomorrowland worden er cocktails geserveerd op het festivalterrein en ook dit jaar komen Manuel & Olivier Wouters van de bekende cocktailbar SIPS langs. Zij komen in de COMFORT ruimte de lekkerste cocktails – in het glas weliswaar – shaken.

Jouw sterrenetentje op Tomorrowland kan je hier reserveren.