Flemish Foodies brengen Rock & Roll Kitchen naar Gent

Flemish foodies
maandag, 27 mei, 2013 - 14:00

In DOK Gent kan je op zondag 30 juni, vanaf 10 uur, terecht voor de eerste editie van de 'Rock & Roll Kitchen'. 20 jonge Vlaamse chefs zullen er hun BBQ kookkunsten tonen, je kan er lokale bieren proeven en je vindt er een markt waar je lokale en duurzame producten kan kopen. Om het geheel te voorzien van een streepje muziek nodigen de Foodies ook een aantal vintage rock & roll bands en solo-artiesten uit. Het evenement bij uitstek voor muziekminnende foodies. Daarnaast zijn er ook een aantal boeiende lezingen, leuke straattheateracts, film, live-street-art,…

Tijdens het evenement wordt er gebruikgemaakt van een uniek ticketsysteem waarbij je het volledig ticket kan consumeren in de Beergarden en bij de BBQ-stands van de chefs.

Opzet van de Flemish Foodies is om de unieke kracht en dynamiek van culinair Gent en Vlaanderen in de kijker te zetten en de aandacht te vestigen op de kwaliteit van de streekproducenten, chefs en de heersende kookcultuur. Hun samenwerking met Gelinaz zorgt er eveneens voor dat ze een internationaal gezelschap van gerenomeerde koks naar Gent kunnen halen.

Voor info en tickets kan je terecht op de officiële website.