Fleskebonheur: nodig een minderbedeelde uit aan je restauranttafel

Fleskebonheur: nodig een minderbedeelde uit aan je restauranttafel
woensdag, 18 april, 2012 - 10:50

Julien Vrebos, initiatiefnemer van dit warme project, vertelt: "Fleskeboneur is geen charitatieve bevlieging, waar de rijke een gift doet aan de arme. Neen, hier zitten arm en rijk(er) aan dezelfde tafel. Zij kijken mekaar recht in de ogen, de tijd van een gezellig etentje, waar hun uiteenlopende werelden zullen samenvloeien. Een bevoorrecht moment, hoe kortstondig ook, waar altijd iets van zal blijven hangen."

Van zijn vriend Harry De Schepper kreeg Julien Vrebos de jaaropbrengst Riesling van de wijngaard van Harry cadeau, om er een goed doel mee op te zetten: zo kwam het idee voor 'fleskebonheur' tot stand.

In 6 toprestaurants in Brussel zal je van 2 mei tot 18 mei 2012 een tafeltje kunnen reserveren, waarbij je ook één of meerdere fleskebonheurs bestelt. Per fles wijn die aan je tafel geschonken wordt, zal een minderbedeelde mee mogen aanschuiven voor een uniek diner. De 30 euro per fles die je betaalt, zal de kosten van lunch of diner dekken voor één fleskebonheur gast aan tafel.

Wil je deze actie zelf een warm hart toedragen? Alle info en hoe je kan reserveren vind je op www.tvbrussel.be/fleskebonheur.