Food-o-graphics

zaterdag, 5 oktober, 2013 - 13:40

Chocolade verwerken in allerlei gerechten wordt steeds populairder, alleen worden veel mensen tegengehouden door de onwetendheid en onzekerheid over welke ingrediënten nu goed bij chocolade zouden passen. Je kan een ellenlange zoektocht uitvoeren op het internet en in boeken, of je kan ook gewoon een infographic zoals deze raadplegen die alle informatie op een aantrekkelijke manier voor jou bundelt.

Fan van Engelse ‘pie’? Bij pie is de korst minstens even belangrijk als de vulling. Deze infographic helpt je bij het maken van de perfecte pie-crust!

 

Een recept in een infographic gieten. Wat een idee! Het ziet er aantrekkelijk uit en stap voor stap wordt het recept uitgebeeld. Is er nog nooit iemand op het idee gekomen om een food-o-graphic kookboek op de markt te brengen?

Een ruggesteuntje nodig wanneer je vlees of vis wil grillen op de BBQ? De zomer mag dan wel achter de rug zijn, winterBBQ’s zijn ook erg gezellig! Als je echt indruk wil maken op je gasten met het perfect stukje gegrilde rund of varken, dan kan je best eerst eens een kijkje nemen naar deze infographic.

Wij zijn absolute fan van pikante sausjes! Tabasco hebben we altijd in huis, maar er zijn nog zoveel andere pikante opties. Voor wie niet goed weet welk pikant sausje wanneer te gebruiken...

Voor wijnleken is het best wel moeilijk om een passende wijn te kiezen bij het gerecht dat je gaat serveren. Er zijn een paar wijnen die we erg lekker vinden en dus gewoon keer op keer serveren. Fout! Maar hoe veranderen we er iets aan? Misschien kan deze wine-o-graphic ons op weg helpen.