Ga gratis naar '45° Northern Wine Fair' in Antwerpen

Ga gratis naar '45° Northern Wine Fair' in Antwerpen
dinsdag, 5 juni, 2012 - 15:56

De 45° Northern Wine Fair zet de verfijnde kwaliteitswijnen uit de noordelijke regio’s in de kijker. De lijn wordt getrokken op 45° noorderbreedte, en dat maakt deze beurs uniek in zijn concept! Op deze beurs ontdek je karaktervolle frisse wijnen uit regio's met een duidelijk karakter.

De trend in België is immers duidelijk: we zoeken typische traditionele wijnen, geen doorsnee wijntjes met weinig karakter, we zoeken wijnen die eigenheid en karakter hebben. De noordelijke wijnregio’s produceren prachtige, karaktervolle wijnen die de ruwere landschappen en het hardere klimaat met zich meedragen en dit dan ook tonen in het glas. Het veranderend klimaat maakt deze regio’s trouwens veelbelovend.

De 45° Northern Wine Fair brengt deze wijnen tot bij u en laat u als wijnliefhebber, wijnkenner of wijnprofessional kennismaken met de verrassende elegantie van de noordelijke wijnen. De bekende en de minder bekende wijnlanden komen aan bod, zo doet iedereen mooie ontdekkingen.

De 45° Northern Wine Fair is meer dan enkel een wijnbeurs, het is een gezellig evenement waar je kan:

  • Bijleren van wijnprofessionals in boeiende masterclasses & workshops: o.a. climate change, oxidatie van wijn en wat er tegen doen, wijninterland België-Nederland, foodpairing met ambassadrice en chef Chiara van Emrik
  • Proeven van streekproducten op een streekproductenmarktje
  • Bijbabbelen aan de wijnbar
  • Genieten van inspirerende live muziek: wine meets music!

Wil je er graag gratis bijzijn? Surf dan naar http://www.northernwinefair.be/registratie en vul deze gegevens in:

Persoonlijke toegangscode: 100945NWF
Uitgenodigd door:
Zesta