Gastronomie en kunst ontmoeten elkaar tijdens Nocturnes van de Zavel

woensdag, 28 november, 2012 - 13:57

Belgen houden van gastronomie en wijn. Maar even goed van kunst en antiek. De organisatoren van de Nocturnes van de Zavel besluiten om die dingen te combineren. De Kunst creëert een prachtig kader voor schitterende culinaire gerechten en de Gastronomie zal de nieuwsgierigheid voeden van de meest veeleisende verzamelaars.
Tijdens het event kan je kennis maken met 35 ongewone kunstwerken, gerechten van 12 topchefs en is er muziek van 20 muzikanten.

De chefs die meewerken aan het event zijn niemand minder dan Laurent et Vincent Folmer (Couvert Couvert), Pascal Devalkeneer (Le Chalet de la Forêt), Yves Mattagne (Sea Grill), Alex Malaise (Flâneries Gourmandes), Laury Zioui (L’Eveil des Sens), Nicolas Darnauguilhem (Neptune), Nicolas Scheidt (La Buvette), Stefan Jacobs et Romain Mouton (Va Doux Vent), Sang-Hoon Degeimbre (L’Air du Temps), Julien Burlat (Dôme), Giovanni Bruno (Senza Nome) en Damien Bouchery (Bouchéry).