Het 85ste Voedingssalon is begonnen: geuren en smaken bij de vleet
Het salon gaat voor deze nieuwe editie terug naar de roots: gezelligheid, een uitwisseling van ervaringen en levensvreugde zijn dan ook de kernwoorden van dit onovertroffen collectief festijn. Het Salon wil echter ook, meer dan ooit, de link maken tussen het culinaire verleden van ons land en de nieuwe ontdekkingen en de tendensen die de voedingswereld van morgen zullen determineren.
Meer nog dan enkel ontdekken van nieuwe trends, is er ook aandacht voor het klaarmaken van een lekker menu. Er is live cooking in het Cooking Theatre, alsook demo's met Carlo de Pascale en andere gerenommeerde chefs.
Verder is er ook actie en spektakel. De chefs van morgen strijden om de titel van "Chef van de Toekomst". Eén van de hoogtepunten zal ongetwijfeld ook de Europese Bakkerswedstrijd zijn. De meest beloftevolle Europese bakkers zullen er strijden op leven en ... brood.
Tenslotte krijg je de kans om lokale producenten te ontmoeten en zo te zien met wat zij allemaal bezig zijn.
Ontdek alles op www.voedingssalon.be