Het nieuwe kookboek van Pascale Naessens: Puur Genieten

Het nieuwe kookboek van Pascale Naessens: Puur Genieten
donderdag, 7 juni, 2012 - 10:00
kookboeken

Pascale kookt volgens de principes van haar pure keuken:

"We hebben allemaal weinig tijd, maar toch wil ik lekker eten, toch wil ik gezond eten, toch wil ik niet verdikken. Wel, daarom heb ik dit boek Puur Genieten genoemd. In een handomdraai tover je de heerlijkste groenten- , vis- en vleesschotels op tafel. Je mag ervan eten zonder schrik te hebben te verdikken, integendeel. Dat komt omdat ik werk met natuurlijke ingrediënten, goede vetten en goede voedselcombinaties. Het is voeding die bij onze natuur past, waardoor we ons beter voelen, meer energie krijgen en niet verdikken. Dat is pas ‘Puur Genieten’.

In mijn derde boek krijgen groenten de hoofdrol. Ze geven smaak, kleur en body aan je gerechten. Het zijn de groenten die variatie kunnen brengen in talloze gerechten. De zomer nodigt uit om creatief daarmee te zijn. Ik combineer de groenten met garnalen en andere schaaldieren, met een heerlijk stukje vlees of een gegrild visje, zelfs met kaas."

Ontdek alvast enkele overheerlijke recepten uit het boek: