Holy Pop-Up: Sofie Dumont gaat koken op heilige grond

zondag, 31 mei, 2015 - 15:00

In de keuken van het gloednieuwe ‘HOLY POP-UP’ leeft Sofie Dumont zich van 4 juni tot 20 juni helemaal uit. Op het menu staan eerlijke, no-nonsense gerechtenbomvol hemelse ingrediënten uit haar geliefde Pajottenland die ze hier en daar een unieke, creatieve twist geeft. Ook de locatie is uniek: de zopas gerenoveerde kloostergang van het prachtige Dominicanessenklooster van Herne. Je eet er met zicht op het groen, in de geborgenheid van de ommuurde kloostertuin. Verwacht geen stijf gedoe maar een losse en vooral gezellige sfeer, waarin je ‘s middags of ‘s avonds geniet, met het hele gezin.

 

Een menu, één prijs:  welkomhapjes en 5 gangenmenu : € 75, dranken niet inbegrepen. Aperitief, aangepaste wijnen en bieren, en huisgemaakte alcoholvrije drankjes naar keuze. Sofie’s Holy Pop-up staat voor een gezellig en open karakter.

 

 

Op zondag 21 juni is iedereen (zonder reservatie) welkom, van 11u tot 16u! Dan serveert Sofie drankjes en fijne hapjes aan democratische prijzen. Je kan dan ook verschillende streekproducten en lekkere wijntjes aankopen en meenemen naar huis. Het toppunt van de dag is de verkoop van de volledige inrichting van de pop-up – vond je die tafel of die stoelen waar je aan dineerde zo fantastisch, dan kun je ze dan gewoon mee naar huis nemen!

Meer info en inschrijven via deze link.