Hoogstraatse aardbeienfeesten met Wout Bru!

woensdag, 8 mei, 2013 - 15:30

Dat Hoogstraten dé plek bij uitstek is om de aardbei te proeven, is algemeen geweten. Maar er is meer… Vandaag de dag stelt Hoogstraten de aardbei voor als culinair product en intussen is de Hoogstraatse aardbei uitgegroeid tot een echte blikvanger voor de stad.

Dankzij de aardbei behoort de stad Hoogstraten tot één van de ambassadeurs van Vlaanderen Lekker Land voor de periode 2012 – 2014. Naar aanleiding van deze titel zullen er een tal van activiteiten worden georganiseerd zoals de aardbeienroute met de fiets, de aardbeien wandeling langs de tuinbouwbedrijven en nog veel meer. Toch is er één hoogtepunt: de aardbeienfeesten!

De aardbeienfeesten zullen doorgaan op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2013 bij het proefcentrum te Meerle, een deelgemeente van Hoogstraten.

Er staan een tal van activiteiten gepland zoals koken tussen de aardbeienvelden, proeven van aardbeienhapjes, een uniek bezoek aan het proefcentrum, hapje tapje, een vespa tour langs de tuinbouwbedrijven en nog veel meer.

Ook sterrenchef Wout Bru zal aanwezig zijn, met hem kan je dineren aan de lange tafel of zelfs in de lucht tijdens de Dinner in the Sky! Verder is er animatie voor groot en klein en belooft dit een spetterend weekend te worden.

Voor te dineren met Wout Bru is op voorhand inschrijven vereist. Dit kan telefonisch op het nummer 0472/42.60.77.

Wil je graag meer weten over de aardbeienfeesten en ben je benieuwd naar het volledige programma? Neem dan zeker een kijkje op hun website.