Kookboek - 2 Good, not normal

woensdag, 4 december, 2013 - 16:13
kookboeken

 

In hartje Antwerpen tovert de Aziatische kok van Yam Thai heerlijke authentieke gerechten op tafel. Het eten wordt gesmaakt. Hierdoor kreeg Yam Thai zelfs een vermelding in de Gault Millau met een score van 13/20. 

De gerechten uit het restaurant werden exact een jaar geleden gebundeld in een eerste boek: So good, not normal. Het boek werd een succes. Onlangs trokken Nathalie en Jeroen voor bijna twee weken naar Thailand. Hun reis bracht hen langs Chang Mai in het noorden tot Phuket in het zuiden. Uiteraard stopten ze ook in Bangkok. De tocht resulteerde in een boek vol zeer mooie foto’s en smakelijke recepten.

Gisteren werd dit resultaat feestelijk voorgesteld: 2 Good, not normal. Het boek staat vol frisse gerechten en biedt voor elk wat wils. Het komt met een kwartetspel waarbij iedere kaart een ultrabondig recept oplijst, als houvast tijdens het koken. Tegelijk is elke set van vier kaarten een uitgebalanceerd menu. Zo zet je in echte Thai-stijl de tafel vol gerechtjes zonder dat je vier boeken nodig hebt. Uiteraard kan je het kwartetspel gewoon spelen.

Het boek is enkel te verkrijgen via hun eigen website.