Kookboek - Claudia Allemeersch "Claudia kookt buiten"

dinsdag, 13 september, 2011 - 17:11
kookboeken

Na het succes van ‘Claudia kookt voor vrienden’ gaat hobbykok Claudia Allemeersch in haar tweede boek 'Claudia kookt buiten' op zoek naar de leukste buitenfeestjes. Opgehangen aan de voornaamste feestmomenten doorheen het jaar, geeft Claudia recepten en tips voor buitenetentjes, zonder dat je als gastvrouw de hele dag in de keuken hoeft te verdwijnen. Een gezellige picknick met de kinderen, een feestelijke communie of een tapasavond met vrienden, voor Claudia kan het allemaal. Naast de vele gerechten, vind je in dit boek ook inspiratie voor een leuk gedecoreerde tafel of terras.

Claudia schrijft in het voorwoord:

"Wat is méér genieten dan samen tafelen? Zeker als dit buiten kan, bij een helblauwe hemel en een stralende zon. 'Claudia kookt buiten' telt twaalf buitenetentjes. Van een zomerse picknick op het strand met massa's hapjes tot een groots communiefeest in de tuin. Een originele en perfect samengestelde cocktail zet bij elk etentje de toon. Schuiven jullie bij? Welkom!"

Verkrijgbaar in de boekhandel vanaf 28 april.

Hou onze dagwedstrijd in het oog, want vtmkoken.be trakteert met enkele exemplaren.

En voor wie al een voorsmaakje in bewegend beeld wil: vtmkoken.be trakteert jullie op 5 exclusieve videorecepten uit 'Claudia kookt buiten'...