Kookboek - Lucie Ory "Feest op het bord"

dinsdag, 13 september, 2011 - 17:11
kookboeken

Keukengeheimen van een lady chef

De beloftevolle kandidate uit 'Mijn Restaurant!' opent niet alleen haar eigen restaurant, ze publiceert ook haar eerste kookboek. In het voorwoord schrijft Lucie Ory:

“In dit kookboek breng ik gerechten naar voren die ik zelf graag zou eten in een restaurant. Ik overloop alle stappen van een menu, van hapjes en tussengerechten tot aan de koffiesnoepjes, omdat ik zelf heel graag van a tot z verwend word in een restaurant. Ook voor mijn vrienden maak ik met plezier mijn gerechtjes tot in de puntjes klaar. Ik wil u het gevoel geven dat ze echt in de watten worden gelegd. Mijn stijl leunt aan bij de Franse keuken, alleen probeer ikhet wat jonger en strakker te presenteren. Met dit boek kun je zelf je menu samenstellen en je kunt daar zo ver in gaan als je zelf wilt. Wil je het bij een voor- en een hoofdgerechtje houden, dan is dat geen probleem. ls je mijn richtlijnen goed volgt, zal je bord eruitzien als een schilderijtje, waarvan je gasten ongetwijfeld zullen smullen!”

Verkrijgbaar in de boekhandel vanaf 12 april.

Hou onze dagwedstrijd in het oog, want vtmkoken.be trakteert met enkele exemplaren. 
Bovendien publiceren we binnenkort exclusieve videorecepten met chef Lucie!

Voor wie nieuwsgierig is naar een voorsmaakje: Lucie deelde alvast 5 recepten met ons...

Zeebaarsfilet met venkel, geplette aardappelen en limoenmousseline