Leuke gasten én lekkere gerechten, de Keuken van Sofie is terug!

zaterdag, 15 augustus, 2015 - 17:28

Uiteraard verwelkomt Sofie ook dit seizoen elke week een bekend gezicht met wie ze haar kookervaringen deelt, zowel achter het fornuis als tijdens de dagelijkse gezellige babbels. De souschefs die dit jaar over de vloer komen, zijn niet de minste: Jan Verheyen, Ian Thomas en Mathias Coppens maar ook Maarten Vancoillie, Kate Ryan, Filip Peeters, Wim Opbrouck, Geert Hoste, Jo Hens en nog vele andere BV’s leren graag de culinaire kneepjes van het vak van Sofie.

Elke dag bereidt Sofie samen met de bekende souschefs lekkere en gezonde gerechten op een gemakkelijke en toegankelijke manier en dat volgens de inmiddels gekende dagelijkse thema’s. Enkel op vrijdag doet Sofie voortaan een nieuw thema aan: goe weekend. De vrijdagaflevering zit boordevol eenvoudige en lekkere aperitiefjes, hapjes, recepten en kooktips die de gasten én kijkers meteen kunnen toepassen met het oog op een smaakvol weekend. 

 

 

Familie-acteur Jo Hens heeft de eer om de spits af te bijten op maandag 24 augustus 2015, in de allereerste week van het nieuwe seizoen. Zo start Jo het nieuwe tv-najaar dus niet alleen met Familie – dat ook vanaf maandag 24 augustus terugkeert – maar ook met De Keuken van Sofie.

 

Vanaf 24 augustus, elk avond om 18.00

  • Op maandag 24/08: Op grootmoeders wijze - Rosbief met puree van geitenkaas, kerstomaatjes en rucola.
  • Op dinsdag 25/08: Lust ie’t of lust ie’t niet? - Trio van aperitiefhapjes.
  • Op woensdag 26/08: Lievelingsgerecht - Schnitzel van kip met zoete aardappelpuree en frisse groentesla.
  • Op donderdag 27/08: Op reis - salade van biefstuk op z’n Thais.
  • Op vrijdag 28/08: Goe weekend - Bouletten met samouraisaus, chocolade-espressotaart en een frisse biercocktail.