Mijn Pop-uprestaurant! - 5 bruisende steden, enthousiaste duo's en creatieve concepten
De juryleden zijn sterrenchef Sergio Herman, sommelier van het jaar Sepideh Sedaghatnia en designgoeroe Max Borka. Zij begeleiden en beoordelen alle duo’s streng maar rechtvaardig. Ze letten op het design, de bediening in de zaal, het culinaire en het concept.
De sympathieke duo's bouwen hun concepten in Kortrijk, Hasselt, Brussel, Gent en Antwerpen. In de eerste aflevering kregen de vijf duo’s een groepsopdracht voorgeschoteld. Op twee dagen tijd moesten ze een pop-uprestaurant beginnen en koken voor 43 gasten. De jury kwam op bezoek en beoordeelde de kandidaten op hun kunde. Het beste duo kreeg 10.000 euro. Uiteindelijk besliste de jury om twee duo’s elk vijfduizend euro te geven. De gelukkigen waren Maël en Stefanie uit Gent en Jeremy en Noémie uit Antwerpen.
Benieuwd wie de volgende prijzen binnenhaalt, kijk dan donderdag naar de tweede aflevering van Mijn-Popuprestaurant!
Alle informatie vind je op de website van MIjn-Popuprestaurant! Via de VTM-app blijf je ook altijd op de hoogte van alle nieuwtjes!