Mijn Pop-uprestaurant: Antwerpen de eerste finalist!

vrijdag, 23 mei, 2014 - 08:35

Hun kunnen werd op donderdag 22 mei 2014 ook door juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Max Borka bevestigd, waardoor Jeremy en Noémie als eerste duo zeker zijn van een plaats in de finale van Mijn Pop-uprestaurant!.

Toch verliep de service in Twenty-Two niet vlekkeloos. Vooral de overload aan ‘Bicky-uitjes’ deden het bloed van Sergio koken. Het kruidenslaatje – pimped by Johan Segers – en de desserten waren dan weer om duimen en vingers bij af te likken. Het smakenpallet, de sfeer en de bediening zaten juist en dus riep de jury Jeremy en Noémie uit tot de eerste finalisten van Mijn Pop-uprestaurant!.

 Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant!

 Antwerpen neemt het in de grote finale van donderdag 5 juni 2014 op tegen Brussel of Gent. Eén van deze pop-ups moet vlak voor de eindmeet – op donderdag 29 mei – de wedstrijd alsnog verlaten. Jaro en Hanne zijn voor de derde keer genomineerd en kennen het klappen van de zweep, Maël en Stefanie zullen voor de eerste keer promo moeten voeren. Om je favoriete pop-up in de wedstrijd te houden, sms je de naam van de stad (Brussel of Gent) naar 6677 (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig en stemmen kan tot dinsdag 27 mei 2014 na de uitzending. Meer info op vtm.be.

 

Maak zelf één van de gerechten van de drie overgebleven kandidaten:

1. eeuwige strijders Jaro & Hanne en hun Kip Tandoori 
2. boezemvriendinnen Maël & Stefanie en hun coquille met bloedworst 
3. de eerste finalisten Noémie & jeremy en hun heerlijke lamskoteletjes