Mijn Pop-Uprestaurant: Sergio Herman geeft Brussel en Kortrijk een duwtje in de rug

donderdag, 15 mei, 2014 - 10:00

In Kortrijk is het team van Stefaan en Barbra enorm teleurgesteld. Kan de team spirit nog aangewakkerd worden om samen te vechten voor de overwinning? Sergio Herman komt Stefaan en Barbra alvast een duwtje in de rug geven. De sterrenchef wil Storm naar een hoger niveau tillen en slaagt daar glansrijk in. De keukenbrigade is onder de indruk over de gerechtjes die Sergio op de borden tovert.

Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant!

Hanne en Jaro zijn voor de tweede keer op rij genomineerd, maar laten het hoofd niet hangen. Met veel optimisme beginnen ze aan hun strijd. Ze zien hun nominatie eerder als een gelegenheid om er samen sterker uit te komen. Sergio trekt naar de Belgische hoofdstad om de gerechten van Sticks & Stones te pimpen. Zal dit tikkeltje meer op het bord hen over de streep kunnen trekken?

Mijn Pop-uprestaurant!

In Gent heerst grote opluchting. De hartsvriendinnen zijn blij dat ze niet genomineerd zijn en steken een tandje bij.  Door een technisch probleem in het reservatiesysteem is geen enkele tafel in het restaurant gereserveerd en dat zorgt voor stress bij Wolf. Maël en Stefanie blijven niet bij de pakken zitten en zorgen ervoor dat elke stoel bezet is tegen de service start. En noem het karma, maar door hun vindingrijkheid strikken ze zelfs Koen Wauters en zijn Voice-team om te komen eten in Wolf.

Jeremy en Noémie kregen in Antwerpen zeer goede kritiek van Viki en Nathalie, maar schakelen toch een versnelling hoger. De ambitie van het Antwerps duo kent geen grenzen. Ze veranderen het menu, schaven bij waar nodig en passen hun reservatiesysteem aan waardoor ze dubbele shiften kunnen draaien. Dankzij de lovende kritieken ontpopt Jeremy zich tot de ster van Twenty-Two. Kan de piepjonge chef met zijn twee voetjes op de grond blijven en zijn team meetrekken naar het hoogste niveau? 

Mijn Pop-Uprestaurant!, elke dinsdag en donderdag om 20u35 bij VTM. 

Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant!