‘Mijn Zesta’ is terug!

woensdag, 7 december, 2011 - 13:46

‘Mijn Zesta’ was een functionaliteit voor zesta.be-surfers die hun eigen profiel hadden aangemaakt, om recepten te bewaren. De laatste maanden hebben we erop ingezet om ‘Mijn Zesta’ nog sterk te verbeteren, en vandaag kunnen we met trots en opluchting zeggen dat naast een aantal nieuwe functionaliteiten ook ‘Mijn Zesta’ terug is, en beter dan ooit!

Wat is er nieuw?

  • Mijn Zesta: Alle recepten en tips die je bewaard hebt, staan mooi gerangschikt volgens ‘laatste toegevoegd’, maar je kan ook zelf gaan filteren in de lijst om nog sneller jouw favoriete recept of tip terug te vinden.
  • Er is een gloednieuw forum op vtmkoken.be waar je al je vragen kan stellen, een zoekertje lanceren of jouw mening over een kookkwestie geven. Eveneens vind je al jouw forumactiviteit terug in ‘Mijn Zesta’, zodat je snel kan zien dat er een reactie is op één van jouw forumitems.
  • Voortaan kan je ook opnieuw een beoordeling geven aan recepten, een reactie toevoegen of een vraag over het recept rechtstreeks aan ‘De Helpende Want’ stellen.
  • Verder hebben we de algemene zoek-functie op zesta.be geoptimaliseerd.

Hopelijk kan de geupdate vtmkoken.be jou bekoren, en voor vragen en suggesties kan je uiteraard nog steeds terecht bij info@zesta.be. Veel surf –en kookplezier!