Open keuken met Sandra Bekkari: lekker en gezond voor iedereen

donderdag, 17 augustus, 2017 - 11:17

Vlaanderen kent haar momenteel vooral als auteur van de succesvolle boekenreeks Nooit meer diëten, maar vanaf maandag 28 augustus start voedingsdeskundige Sandra Bekkari ook met haar eerste dagelijkse kookprogramma op tv.

Elke weekdag, van maandag tot vrijdag om 18.00 bij VTM, zal ze in Open Keuken met Sandra Bekkari haar gezonde leefwijze en gemakkelijke gerechten delen met kijkend Vlaanderen. Hoewel Sandra geen geschoolde chef is, heeft ze enorm veel passie voor koken én meer dan 20 jaar ervaring als gezondheidscoach. In haar Open Keuken zal ze vooral gerechten klaarmaken waarvoor je niet veel tijd nodig hebt, die gemakkelijk te bereiden zijn en vooral ook lekker en gezond zijn.

“Ik kijk hier echt enorm naar uit! Er komen veel nieuwe dingen op me af. Ondertussen ben ik thuis en tijdens workshops wel al gewoon dat mensen me tijdens het koken op de vingers kijken, maar nu – met die camera’s erop – is dat toch nog helemaal anders”. - Sandra

 


 

Naast voedingcoach en liefhebber van gezond eten is Sandra bovenal mama. Het is ook vanuit dat opzicht dat ze haar gerechten maakt. 

“Ik sta heel graag in de keuken, maar ik besteed nog liever tijd aan mijn gezin. Dus het mag en moet écht wel vooruit gaan in de keuken. Alle tips om tijd te besparen die ik doorheen de jaren verzameld heb, wil ik nu dus ook met de kijker delen."

Vanaf maandag 4 september is Sandra trouwens elke week te gast bij Raf en Rani op JOE voor culinaire tips.

 

Op het menu tijdens de eerste week (vanaf 28 augustus):  

  • Maandag 28/08: Spaghetti courgetti à la bolognaise & citruslimonade
  • Dinsdag 29/08: Granola met chocolade & wraps met wokgroenten en kalkoenblokjes
  • Woensdag 30/08: Provençaalse mosselen met ovenfrietjes en mayonaise
  • Donderdag 31/08: Kip met gepofte prei, prinsessenbonen en appel-mosterddressing
  • Vrijdag 01/09: Pizzetta's & blauwe bessenijslolly's

De recepten ontdek je elke dag hier bij www.vtmkoken.be.