Sergio Herman verrast 8 gelukkigen op Tommorowland

vrijdag, 20 juli, 2012 - 09:04

Tomorrowland neemt al enkele jaren een voortrekkersrol onder de festivals op vlak van lekker eten voor al zijn bezoekers. Na de warme bakker met verse stokbroden op DreamVille, Roger Van Damme met uitmuntende deserts, glutenvrije maaltijden van Lombardia, de open keuken van Wout Bruen cocktails van SIPS, tovert Tomorrowland nu ook Sergio Herman uit hun magische hoed.

Sergio Herman, de 3-sterren chef én liefhebber van elektronische muziek, zal zelf een volledig 7 gangen menu inclusief wijnen, op een unieke locatie op het festival komen bereiden. De winnaars krijgen een mooi gedekte tafel in het midden van de natuur en krijgen het summum van gastronomie geserveerd. Sergio Herman “Het is voor mij de eerste keer dat ik naar Tomorrowland ga en ik kijk er enorm naar uit om tussen al die top dj’s te kunnen staan, weliswaar als kok, maar ga zeker proberen een dj-set mee te pikken”.

Acht lekkerbekken zullen de kans krijgen om deze unieke ervaring te winnen, inclusief 8 felbegeerde Full Madness Combi kaarten voor het festival en DreamVille Easy Tent toegangen op de camping. Het enige wat ze moeten doen is een originele foto trekken van zich zelf met het Tomorrowland logo en dit posten op de Facebookpagina van Tomorrowland. De origineelste inzending wint deze buitengewone prijs.