Sofie brengt inspiratie voor het kerstmenu

woensdag, 12 december, 2012 - 16:49

Gelukkig is Sofie Dumont er vanaf maandag 17 december 2012 om een handje te helpen en ons in De Keuken van Sofie op ideeën te brengen voor ons Kerstmenu. Elke dag bereidt ze een andere gang, dus de kijkers mogen zich een hele week lang verlekkeren en reikhalzend uitkijken naar de feestdagen.

 Sofie’s Kerstmenu

Maandag 17 december 2012
Hapjes: Assortiment van warme aperitiefhapjes

 Dinsdag 18 december 2012
Soep: Vissoep

Woensdag 19 december 2012
Voorgerecht: Millefeuille met Sint-Jacobsvrucht

Donderdag 20 december 2012
Hoofdgerecht: Gevulde kalkoen

Vrijdag 21 december 2012
Nagerecht: Kerststronk

Ook op maandag 24 december 2012 geniet Sofie met volle teugen van de gezelligheid van de feestdagen. En dat doet ze met haar familie. Op Kerstavond nodigt Sofie niet alleen haar mama en diens vriend uit, maar ook Mieke -de nicht van Sofie’s partner Wim- en diens zoon en dochtertje.

Zij mogen hun voetjes onder de feestelijk gedekte tafel schuiven om te genieten van een lekkere kalkoensoep (inderdaad, op maandag gaat Sofie naar aloude traditie creatief aan de slag met de restjes van de voorbije dagen) en sandwiches met bereide vulling.

De recepten zal je uiteraard ook steeds na de uitzendig terugvinden, hier bij vtmkoken.be, op de pagina van De Keuken van Sofie. Zoek je nog meer inspiratie voor jouw feestmenu? Probeer dan zeker onze Feestmenu Planner uit!