Sofie Dumont verwacht eerste kindje

maandag, 27 augustus, 2012 - 23:05

Mama-in-spe Sofie : “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik dolgraag mama wou worden. Nu het zover is, ben ik dan ook ontzettend verheugd op de komst van ons kleintje. En ja, het wordt druk voor mij… Mijn restaurant Les Eleveurs blijven runnen én volop opnames voor mijn gloednieuwe dagelijkse programma ‘De Keuken Van Sofie’ bij vtm, een goed gevulde agenda. Maar het zijn allemaal zaken die ik met hart en ziel doe. Koken ontspant mij en ik geniet er nog elke dag van, dus mijn kindje zal alvast een ontspannen mama hebben… Aangezien ik vanaf eind augustus dagelijks bij vtm op het scherm te zien zal zijn, zal iedereen mijn buikje wel zien veranderen.”

Sofie wil naast haar professionele bezigheden niettemin zoveel mogelijk tijd vrijmaken om te genieten van haar zwangerschap. Ze zal dan ook geen verdere interviews geven over haar zwangerschap. Ze dankt jullie alvast voor het begrip en belooft jullie tevens een berichtje wanneer de baby geboren is. Wie Sofie Dumont vervangt in De Keuken van Sofie tijdens haar bevallingsverlof wordt later bekendgemaakt.