An Steyvers wint Vers Talent 2017

http://bit.ly/2ssRnRE
maandag, 24 juli, 2017 - 17:55

De teerling is geworpen, de winnaar is gekend. 

An Steyvers wint na een spannende finale stemronde en mag zich een jaar lang een online gezicht van vtmkoken.be noemen. En dat ze daar gelukkig mee was...

"How neen, dat had ik echt niet verwacht. Ik ben zeer gelukkig en zal de ganse zomer nadenken over heerlijke gerechtjes." - An

Even terug in de tijd. We lanceerden een oproep voor kooktalent. Uit de vele inschrijvingen selecteerden we tien kandidaten. Zij namen het tegen elkaar op tijdens een spannende kookdag in de Antwerpse PIVA.  De jury van dienst? Sofie Dumont en talent coach Johan Terryn. Zij kozen de vijf finalisten.

Herbekijk de vorige afleveringen:

 

 

Met deze vijf finalisten doken we de studio in. Ze kregen elk één uur de tijd om een gerecht klaar te maken voor de camera. Daarna kon het vtmkoken.be-publiek - u dus - op hun favoriet stemmen. Die favoriet werd dus: An Steyvers.

Wat wint An?

Vooraleerst krijgt ze een reischeque om een culinaire bestemming naar keuze te ontdekken. Bovenal wordt ze een online gezicht van VTM Koken. Dit houdt in dat ze jullie vanaf september elke week zal verrassen met een smakelijk gerechtje. Tijdens de zomer stomen we haar helemaal klaar en ook dat zul je wel zien. 

 

 

Wie is An?

An is een 37-jarige lerares, die houdt van koken. Ze komt uit het Limburgse Peer. Haar favoriete keuken is de zuiderse, Mediterraanse keuken. Eerder maakte ze al een risotto tijdens kookdag 1, maar vooral haar tonno tonnata viel bij jullie in de smaak. Voor het najaar belooft ze heel wat zonnige en gezellige gerechten.

An is er alvast helemaal klaar voor. Tot binnenkort!