Vanaf vanavond: 'Antwerpen Proeft', een festival vol lekkers

donderdag, 16 augustus, 2012 - 16:03

Meer dan 35 sterrenchefs, toprestaurants en klassebistro’s zullen je er culinair verwennen. De gerechten gaan van gastronomisch en klassiek, tot gedurfd creatief en eigentijds. Dus er is voor ieder wat wils! Antwerpen Proeft loopt gelijktijdig met ’t Bollekesfeest, zodat je kan genieten van al die culinaire hoogstandjes met een lekker fris ‘Bolleke’.

Het festival zal geopend worden door de sterrenchefs Viki Geunes (’t Zilte), ambassadeur van deze editie van ‘Antwerpen Proeft’ , en Roger van Damme (Het Gebaar). Er komen ook nog andere bekende chef-koks, zoals Wouter Keersmaekers (De Schone van Boskoop), Axel Colonna-Cesari (Centpourcent), Dave De Belder (De Godevaart) en de Kaasaffineurs Michel Van Tricht & Zoon. Zij hebben als Dé Chefs samen een uniek gastronomisch vijfgangenmenu samengesteld en zullen ongetwijfeld verrassen met prachtige gerechtjes. Reserveren kan nog, maar wees snel!

Ook wie niet tijdig gereserveerd heeft, of wat minder diep in de buidel wil tasten, kan ook opteren voor de ‘ZachtePrijzenKaart’. Hier staan namelijk enkele proevertjes op van de chef-koks en kosten tussen de 3,33 en de 6,66 euro. De toegang tot ‘Antwerpen Proeft’ is gratis.

Programma:
Donderdag 16 augustus 2012: 18-24 uur
Vrijdag 17 augustus: 16-24 uur
Zaterdag 18 augustus: 13-24 uur
Zondag 19 augustus: 11-22 uur

Alle informatie en het volledige programma van ‘Antwerpen Proeft’ vind je hier.