Vanaf vandaag elke maandag op Vitaya: Mijn Pure Keuken

maandag, 17 oktober, 2011 - 12:00

In ‘Mijn Pure Keuken’ komen dan ook alle andere aspecten van een sfeervol etentje aan bod. Of het nu een verjaardagsfeest, jubileum of gezellig diner met z’n twee is, Pascale zorgt er in ‘Mijn Pure Keuken’ voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Het culinaire lifestyleprogramma zit boordevol tips om thuis in no time een lekker en voedzaam gerecht op tafel te toveren. De recepten die Pascale volgt, bevatten mediterraanse invloeden en zijn stuk voor stuk eenvoudig klaar te maken. De basisbeginselen van deze keuken zijn goede combinaties, gezonde ingrediënten en de juiste vetten.

Dat is ook het idee dat in ‘Mijn Pure Keuken’ centraal staat. Omdat alles begint bij de keuze van de juiste ingrediënten, vergezelt Pascale de gastheer of gastvrouw in een eerste fase tijdens een trip naar de groenteboer of supermarkt. Met de aangekochte producten bereidt het duo vervolgens een lekker gerecht, met aandacht voor gezondheid en smaak. Pascale baseert zich op de eenvoudige, maar originele gerechten uit haar boek en past haar filosofie rond gezonde voeding toe. Ze deelt haar culinaire kennis en geeft tips om alles vlot te laten verlopen.

Maar niet enkel een smaakvol menu is de sleutel tot een geslaagde avond. Ook de sfeer moet passend zijn. Pascale besteedt aandacht aan alle aspecten die daarbij aan bod komen, van een warme ontvangst tot een sfeervolle inrichting van de kamer. Ze zorgt ervoor dat de gasten zich vanaf de eerste seconde goed voelen. Want een gemoedelijke sfeer is het basisrecept voor een gezellige avond.

 

Mijn Pure Keuken, vanaf vanavond elke maandag op Vitaya omstreeks 21u50.