Voor elke bereiding de geschikte olie!

zaterdag, 12 september, 2015 - 17:26

Elk van de nieuwe oliën is 100% plantaardig en op basis van high oleïc zonnebloemolie zodat ze uiterst geschikt zijn om te verhitten tot hoge temperaturen. 

 

 

Zo vind je voor elke bereiding een geschikte olie!

 

1. Vandemoortele Bakken & Braden laat je vlees snel dichtschroeien zodat het een heerlijk korstje krijgt en toch lekker mals binnenin blijft, de olie spat minder* en laat het vlees niet aan de pan kleven. Het is verrijkt met een natuurlijk boteraroma voor een nog vollere smaak. Voor een optimaal resultaat schudt je het voor gebruik.
2. Vandemoortele Stoven & Bakken is ideaal voor het stoven of grillen van groenten en het bakken van vis. De olie spat minder en door de neutrale smaak behoudt het de pure smaak van je ingrediënten. Voor een optimaal resultaat schudt je het voor gebruik.
3. Vandemoortele Zoete Keuken is speciaal geschikt voor de zoete bereidingen zoals cake, muffins of pannenkoeken. Deze olie is rijk aan vitamine E, handig in gebruik en maakt de cake extra luchtig. 100g boter of margarine in een recept kan je vervangen door 90ml Vandemoortele Zoete keuken. 

 

Samen met jouw creativiteit vormen ze het perfecte keukenteam. 

 

Verhoog je keukengeluk met volgende receptjes:

Gehaktballetjes met rode peper en mosterd (recept)

 

Chocoladekoekjes (recept)

 

Gepofte trostomaatjes in de oven (recept)