vtmkoken.be bestaat 1 jaar vandaag!

dinsdag, 8 november, 2011 - 13:39

De kersverse kookwebsite van de Vlaamse Media Maatschappij ging meteen goed van start, met meer dan 10.000 unieke bezoekers de eerste dag! Waar er eerst vooral (video)recepten uit de tv-programma’s van vtm op de website stonden, is de site op een jaar tijd enorm uitgebreid met talloze recepten van bekende topchefs, tips, culinair nieuws en producties van eigen makelij.

vtmkoken.be kende een eerste grote piek tijdens de feestdagen: kookminnend Vlaanderen ging de dagen voor Kerstmis en Nieuwjaar koortsachtig op zoek naar recepten om familie en vrienden mee te verrassen. Daarbij riep ook menig hobbykok de deskundige hulp van De Helpende Want in, en kreeg gegarandeerd antwoord op alle prangende vragen binnen 24 uur!

In juli 2011 kwam er de vtmkoken.be app voor smartphone en tablet. Zo is vtmkoken.be nu eender waar, in de supermarkt of keuken bereikbaar. Ondertussen werd de applicatie dan ook al 15.000 keer gedownload.

In september tenslotte kwam er een nieuwe versie van vtmkoken.be, met een strakker design en een sterk verbeterde navigatie. Deze update werd met veel positieve reacties onthaald, wat maakt dat vtmkoken.be elke dag gemiddeld door meer dan 12.000 bezoekers gesmaakt wordt.

Bedankt iedereen, en op naar een volgend smakelijk jaar!