Welke twee pop-ups worden door Viki Geunes en Nathalie Meskens genomineerd voor sluiting?

dinsdag, 13 mei, 2014 - 08:00

In Brussel slaat de wet van Murphy toe. Zaalbediende Nele zit vast in de monsterfile op de E40 die enkele dagen geleden nog het nieuws haalde en komt veel te laat toe in Sticks & Stones. Hanne kan dus niet anders dan slecht voorbereid én met een man tekort in de zaal aan de service voor Viki en Nathalie beginnen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt de Brusselse pop-up ook de voedselinspectie over de vloer. Krijgen Hanne en Jaro alles op tijd klaar om Viki en Nathalie te overtuigen en een nieuwe nominatie te ontlopen?

Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant!

In Antwerpen heerst een heel andere sfeer. Jeremy lijkt zich helemaal niets aan te trekken van de komst van de recensenten naar Twenty-Two. Hij komt dan ook veel te laat aan tijdens de middagservice. Het bezoek van Viki en Nathalie kent echter zowel ups als downs. Keert het geluk in Antwerpen en worden zij alsnog genomineerd voor sluiting? Of blijven Jeremy en Noémie op de succestrein zitten?

Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant! Mijn Pop-uprestaurant!

In Gent is iedereen fan van Lander en zijn desserten. Sinds het bezoek van Viki Geunes en Nathalie Meskens hangt er een positieve vibe in pop-up WOLF. Maël is dan ook erg fier op haar mannen. De wederopstanding lijkt, dankzij grote troef Lander, ingezet.

Euforie is in Kortrijk amper te bespeuren. In het team van Barbra en Stefaan zijn de spanningen voelbaar. Viki en Nathalie hadden veel kritiek op het zwakke dessert van Niels en volgens Baptiste zou STORM daardoor wel eens genomineerd kunnen worden. De twee mannen in de keuken spreken nauwelijks nog met elkaar. Stefaan wacht de moeilijke taak om de team spirit er weer in te krijgen.

Mijn Pop-Uprestaurant!, elke dinsdag en donderdag om 20u35 bij VTM.