Win een etentje bij Comme chez Soi bereid door de mama van de Chef

Win een etentje bij Comme chez Soi bereid door de mama van de Chef
maandag, 2 juli, 2012 - 11:23

Dit blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door iVox bij 627 respondenten in opdracht van Coca-Cola, waarin gepolst werd naar de alledaagse kook- en eetgewoontes van de Belg en hun favoriete geheime recept. Klassiekers zoals stoofvlees met frieten, vol-au-vent of kip met appelmoes zorgen voor gezelligheid aan tafel en worden nog altijd fel gesmaakt. Sommige van die maaltijden zijn nog steeds gebaseerd op een recept dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Ook topchefs zijn fan van traditionele gerechten door hun moeder klaargemaakt. Zo ook Lionel Rigolet van het bekende sterrenrestaurant Comme chez Soi. Samen met Coca-Cola nodigt hij dan ook een aantal gezinnen uit om op 12 september gratis bij Comme chez Soi aan tafel aan te schuiven. Zoon Lionel zal instaan voor eigentijdse hapjes en een lekker dessert, maar als hoofdgerecht zal enkel Lionels favoriete gerecht op de kaart staan: vol-au-vent volgens het recept van zijn mama. Marie-Louise is bereid om het resultaat van haar ‘recept voor geluk’ met anderen te delen…

Wil je kans maken om op 12 september (om 13u) te aperitieven in de exclusieve wijnkelder van de Comme chez Soi, daarna de mama van Lionel Rigolet en het keukenteam in actie te zien en vervolgens je voeten onder tafel te schuiven in het sterrenrestaurant? Stuur dan snel een leuke foto van je hele gezin aan tafel naar familierecept@coca-cola.com en leg in een paar lijnen uit waarom jij geselecteerd wenst te worden. Laat in je e-mail ook weten met wie je deze unieke ervaring zou delen (je echtgenoot en kinderen, je ouders, je beste vriendin…). Een jury met daarin o.a. Lionel en Marie-Louise Rigolet kiest de winnaars op 16 augustus. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.