Win het nieuwe zesta kook-a-zine

Zesta kook-a-zine 2: boordevol lentelekkers
vrijdag, 13 april, 2012 - 13:02

Met veel trots stellen we jou het tweede nummer van Zesta voor: een culinair magazine met de allures van een kookboek boordevol inspiratie, met 109 nieuwe recepten, waarbij het lente-en zomergevoel van elke pagina spatten.

Zo nemen Pascale Naessens en Claudia Allemeersch je mee naar buiten om te koken. En Peter De Clercq waagt zich aan het betere barbecuewerk en geeft je tien ultieme BBQ-tips voor een geslaagd buitenfeest. Verder vertelt Wout Bru je over zijn zomerse buitengevoel. Fatima Marzouki, welbekend jurylid uit Junior MasterChef en kok van Marokkaans restaurant El Warda neemt het in een kruidig culinair duel op tegen Quyên van het Vietnamese restaurant Little Asia.

Op het menu staan ook exclusieve interviews met Gert De Mangeleer, 3-sterrenchef met eigen bioboerderij, Amber, winnares van Mijn Restaurant 2011 en Heikki Verdurme, culinair fotograaf. Met uiteraard een selectie van hun beste recepten.

In het laatste katern recepten laten we je nog proeven van heerlijke zomerpasta's, lekkers uit de moestuin en het beste sport food van o.a. Johan Museeuw en Kim Gevaert.

Vanaf 10 april verkrijgbaar bij de boekhandel voor €17,95.