Zoete Halloween-traktaties

dinsdag, 15 oktober, 2013 - 17:08

 1.)    Pompoencupcakes

Alles wat met pompoenen te maken heeft is Halloween-getint, dus ook deze pompoencupcakes. Met de fondant kan je ze wat meer naar het thema van Halloween aankleden dan ze hier afgebeeld staan en hup, je hebt een volwaardige Halloween-traktatie!

 2.)    Spinnen op een stokje

Deze eetbare spinnen zijn echte griezelsnoepjes en dus ideaal om met Halloween te geven. Kinderen zullen hier echt van onder de indruk zijn en sommige zullen het waarschijnlijk zelfs niet durven opeten!

 3.)    Geest-koekjes

Halloween is eigenlijk het Amerikaanse feest om de geesten en doden te herdenken, een beetje zoals wij hier Allerheiligen hebben. Spoken zijn dus alom tegenwoordig tijdens Halloween. En geef nu toe, deze geest-meringue-koekjes zien er toch ongelooflijk leuk uit?

 4.)    Dracula-tanden

Dit vinden we zelf een hele leuke! Op deze foto zijn het allemaal gelijke tanden, wat uiteraard ook kan voor Halloween, maar als je twee ‘hoektanden’ wat langer en puntig maakt, worden het meteen Draculatanden, wat het toch nog iets specialer maakt!

5.)    Bloederige vinger-koekjes

Wil je echt eens griezelen, of zullen we zeggen de kinderen de stuipen op het lijf jagen? Dan zijn deze vingerkoekjes dé manier! Ze zien er belachelijk echt uit en doen ons rillen, enkel al bij het bekijken van de foto. We moeten er zelfs niet aan denken er zo één in onze mond te moeten steken...

 6.)    Pompoenmandarijntjes en spookbananen

De traktaties hoeven uiteraard niet altijd boordevol suiker te zitten of ongezond te zijn, want dacht je van deze pompoenmandarijntjes en spookbananen? Ze zien er schattig uit en zijn ook nog eens gezond!