Paasbrunch

donderdag, 5 april, 2012 - 17:43
- Gravad lax of gemarineerde zalm. Pas op, hier begin je best wel een dag op voorhand aan.
- Gevulde eitjes met bieslook, of paprika, of zalmeitjes,...
- Wikkel Italiaanse ham om kort geblancheerde of gegrilde groene asperges, of probeer dit recept met Gouda en groene asperges.
- Een lekker eitje mag natuurlijk ook niet ontbreken: maak een heerlijk 'smoothe' omelet baveuse of niets mis met een eenvoudig zacht gekookt eitje, mét soldaatjes natuurlijk!
- Vul je huis met de geur van vers gebakken brood, zoals dit 'Roggeverdommeke' of paasgebak.
- Zet een mooi potje zelfgemaakte confituur of lemon curd zeker ook op tafel.
- De doorwinterde bakker kan zich wagen aan heerlijke macarons.
- Als je nog niet te veel paaseitjes gegeten hebt, kan je zoet afsluiten met deze mooie paaspavlova.
- Vergeet niet te klinken op Pasen en het begin van de lente met een heerlijk glaasje cava of andere bubbels!