‘No Guilty Feeling’- chocoladecake

Ingrediënten

voor de cake

voor de sesamroom

Van deze chocolade cake kan je gewoon genieten, zonder schuldgevoelens achteraf.

4 personen
Caloriearm

Bereiding

  1. Begin met het spoelen van de bonen. Doe ze daarna, samen met de avocado, in de cutter en maal fijn. Voeg er daarna de vanillezaadjes aan toe.

  2. Doe nu de eitjes bij het mengsel en mix verder tot je een mooie gladde massa hebt.

  3. Doe nu agavesiroop, bakpoeder, olijfolie, rauwe cacaopoeder en een snuifje zout bij het mengsel. Mix verder.

  4. Neem nu een bakvorm en bedek deze met bakpapier??? Bestrooi de bakvorm met rauw cacaopoeder en giet het mengsel erover. Zet gedurende 40 minuten in een oven van 180 graden.

  5. Voor de sesamroom: doe de plantaardige opkloproom in een kom, voeg er de agavesiroop aan toe en klop op tot slagroom.

  6. Doe nu de sesamzaadjes en de kaneel in een vijzel en maal fijn. Voeg dit daarna bij de slagroom.

  7. Hak nu de pistachenoten fijn. Haal daarna de passievruchten leeg en doe het vruchtvlees in een kommetje. Snij ook het sterfruit fijn.

  8. Haal de - intussen afgekoelde - cak uit de bakvorm. Lepel de slagroom (rijkelijk) op de taart en smeer mooi uit. Verdeel het passievruchtvlees over de slagroom.

  9. Als laatste versier je het geheel met de stukjes sterfruit en pistachenootjes. Smakelijk!

0

Nog geen stemmen