Pannenkoeken met chocoladesaus en vanille-ijs
Uw video is aan het laden...

Pannenkoeken met chocoladesaus en vanille-ijs

Ingrediënten

  • 150 g chocolade
  • 250 g bloem
  • 1 el arachideolie
  • 80 g boter
  • 6 eieren
  • ¾ l melk
  • 2 dl room
  • vanille-ijs

Pannenkoeken met chocoladesaus, een feestdessert voor elke dag. Beter bekend als Mikado.

Dit kan iedereen
4 personen
Tussen 15 en 30 minuten
Belgisch
Dessert

Bereiding

  1. Meng de bloem, de olie, de poedersuiker, gesmolten boter, eieren en melk en maak het pannenkoeken beslag. Klop goed met een garde zodat alle klonters weg zijn. Bak de pannenkoeken in een hete ingevette pan.

  2. Laat de room opkoken en voeg er de chocolade aan toe. Smelt tot het een lekkere saus wordt.

  3. Verstop in elke pannenkoek een bolletje ijs en schik op een bord. Werk af met de chocoladesaus.

0

Nog geen stemmen