Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
  • VTM NIEUWS
  • VTM Koken
  • VTM Tickets
  • VTM GO
VTM Koken
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Gelegenheden
    • Videorecepten
    • Keukens
    • Specials
    • Seizoensproducten
    • Chefs
    • Ingrediënten
  • Blog
  • Gezien op TV
  • Kooktips
  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Toggle Search form
  • Weekmenu

Zoekveld

Welk meel gebruik ik voor gedroogde pasta?

Voor gedroogde pasta wordt dubbel nul (= extra fijn gemalen) meel van zeer harde 'durum' tarwe (Triticum durum L.) gebruikt. Op de Italiaanse verpakkingen staat meestal 'Farina de semola di grano duro'. 

Print dit recept
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Logo DPG Media

DPG Media NV - Mediaplein 1, 2018 Antwerpen – RPR Antwerpen nr. 0432.306.234

JEP
CIM Internet

Sluit advertentie

Product Placement Gebruiksvoorwaarden Wedstrijdreglement Privacybeleid Cookiebeleid Cookie instellingen Contact