De Keuken van Sofie met Luc Bellings

maandag, 18 maart, 2013 - 11:55

De sterrenchef laat de gastronomische hoogstandjes van zijn restaurant ‘Aan Tafel bij Luc Bellings’ even voor wat ze zijn en gaat in De Keuken van Sofie voluit voor eenvoudige, maar smaakvolle gerechten die door iedereen makkelijk te bereiden zijn.

Broodpudding, zalm met asperges, wafeltjes, Mechelse koekoek en nori met tonijn : dat zijn de gerechten die chef-kok Luc Bellings volgende week serveert in De Keuken van Sofie. Beginnen doet hij op maandag 18 maart 2013 met het tussendoortje dat hij zelf graag meeneemt tijdens één van zijn vele fietstochten: broodpudding. Heerlijk met een appelchutney en het pittige aroma van kaneel.

Maandag 18/03
Creatief met restjes: Broodpudding met appelchutney.

Dinsdag 19/03
Let’s go classic: Zalm met asperges.

Woensdag 20/03
Lekker met een korstje: Wafeltjes van opa Jan met Haspengouwse aardbeien.

Donderdag 21/03
Letten op de lijn: Mechelse koekoek met spinazie en shiitake.

Vrijdag 22/03
We gaan vreemd: Nori met tonijn.